Eşti aici

Filme si seriale

El Cartel

El Cartel - Aceasta e istoria lui Martin, un tânăr ambițios gata să meargă la risc, care-și alege o altă cale pentru a fugi de sărăcie, dar drumul pe care a pășit îi va schimba soarta și va deveni începutul unei vieți extrem de grele.


La Esclava Blanca

La Esclava Blanca - o poveste care te va ține în suspans și îți va prezenta viața fascinantă a unei femei care caută adevărul cu orice preț. Filmat în portul Santa Marta din Caraibe, producția urmărește viața și luptele Victoriei Quintero, fiica unor deținători de sclavi și proprietarii unei plantații de bumbac, care rămâne orfană după ce cu brutalitate îi sunt uciși părinții.

Suleyman Magnificul

Suleyman Magnificul - La vârsta de douăzeci și șase de ani, când și-a început domnia, Suleyman, personajul principal, devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman.


Legile străzilor

Ziua lor de muncă începe cu venirea la DAI, însă se poate încheia oricând și oriunde.


Străzile felinarelor sparte

Sticleților li se întâmplă în fiecare zi ceva nou. Pericolul îi pândește la fiecare pas. Ei se confruntă cu bandiți, de care le e frică oamenilor de rând. Fără pic de frică sticleții ies pe stradă ca să caute infractorii, care nu-i lasă pe oamenii de rând să trăiască  în pace in orașul lor.


Gaborul în Lege

Stepan Krucea este durerea de cap a lumii criminale. Pe teritoriul sau ar fi mai bine să nu apari cu intenții rele. Bandiții, cu precauție îl numesc ”Lupul” și știu că: poți face o înțelegere însăși cu legea, însă nu cu un gabor în lege.


Războaie între sticleți

Războaie între sticleți – este un serial rusesc, care este produs din anul 2004. Firele narative ale serialului sunt împletite în jurul unui grup de colaboratori ai direcției de urmărire penală din Sankt-Petersburg, condus de Roman Șilov.