Eşti aici

PDM îndeamnă chișinăuienii să nu meargă la referendum

PDM își reiterează poziția inițială și cheamă chișinăuienii să boicoteze referendumul cu privire la demiterea primarului Municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Într-un comunicat de presă, democrații au reafirmat că deși situația din Capitală este una care impune schimbări majore, iar nemulțumirea cetățenilor față de cum arată orașul este total justificată, modul în care a fost inițiat acest referendum nu vizează în nici un fel interesul cetățenilor, dar strict pe cel al socialiștilor.

Totodată, PDM a mai ținut să precizeze că prin acest referendum, PSRM încearcă să întindă o capcană atât cetățenilor din Chișinău, cât și partidelor de dreapta în urma căreia ei să pună mâna pe Primărie.

Amintim că că pe lângă PD și Partidul Liberal, Partidul Acţiune şi Solidaritate, Partidul Liberal Democrat din Moldova, Partidul Unităţii Naţionale, Partidul Naţional Liberal şi Partidul Liberal Reformator au anunţat că vor boicota referendumul şi își îndeamnă susţinătorii să nu participe la acest referendum.  Dorin Chirtoacă este primar al Chişinăului din 2007.