Eşti aici

Chelsea, din nou, între primele 4 echipe din Anglia

După două înfrângeri consecutive suferite, într-un mod surprinzător, în Premier League, Chelsea a revenit pe loc de Liga Campionilor, datorită victorie cu 3-0 reușită în fața lui West Brom.
Cu Giroud titularizat, pentru prima dată, echipa lui Antonio Conte a deschis scorul, prin Hazard, care a punctat dintr-o pasă primită de la fostul vârf al lui Arsenal. Chelsea și-a majorat diferența după reluare, când Moses a șutat din câțiva metri, la o fază în care apărarea adversă a fost făcută șah-mat. Întâlnirea de, luni seara, a fost cea care i-a permis lui Hazard să-și redemonstreze calitățile sale extraordinare. Iar jucătorul belgian nu a ezitat să facă acest lucru și și-a trecut în cont dubla, în minutul 71, când a punctat, de această dată, dintr-un assist oferit de celălalt vârf al londonezilor, Morata.
După acest succes, Chelsea are 53 de puncte la activ, cu trei mai puține decât a doua clasată, Manchester United. Cu toate acestea, diferența față de liderul, Manchester City rămâne una imensă, nu mai puțin de 19 puncte.