Eşti aici

Igor Dodon îl ia în derâdere pe Plahotniuc

Președintele țării Igor Dodon îl ia în derâdere pe fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc. În cadrul unui nou episod al emisiunii „Președintele Răspunde”, șeful statului spune că ex-deputatul a făcut de-a lungul vremii afaceri foarte haotice cu aleșii poporului.

„Interesant business face Plahotniuc. Întâi cumpără deputați de la comuniști pentru PD cu 300 -400 de mii de euro, iar acum îi cumpără de la PD și-i dă lui Șor cu 500 – 600 de mii de euro.  Business american interesant. Nu știu ce vă învață la Miami. Dar ați cumpărat deputați ca să-i aduceți în PD, iar acum tot lor le dați bani ca să-i scoateți din PD.”

În context, Igor Dodon a venit și cu un mesaj pentru oponenții săi, menționând, totodată, că în curând Plahotniuc va reveni în Moldova.

„Eu le urez sănătate și oponenților care încearcă să mă provoace, pentru ca să cedez. Sănătate, pentru că veți avea nevoie de ea la anumite etape, inclusiv când veți fi adus la Chișinău și veți sta acolo unde trebuie să stați. Sănătate și aveți grijă.”

Amintim că anterior, Procurorul General, Alexandr Stoianglo a anunțat că imediat ce Vladimir Plahotniuc va fi pus sub învinuire în dosarul „Furtului Miliardului, proces care a avut loc ieri, actele vor fi traduse în limba engleză și vor fi expediate autoritățile din America pentru ca acesta să fie extrădat și tras la răspundere în Moldova.