Eşti aici

Ion Ceban, în prima sa zi la Primărie

Ion Ceban, noul primar general al capitalei, al cărui mandat a fost recunoscut chiar ieri de către instanță, a sosit la primărie. Îmbrăcat modest pentru vremea de afară, Ceban a ajuns la noul său loc de muncă dis-de-dimineață, înainte de ora 08:00, când majoritatea funcționarilor își încep programul.

Ion Ceban a fost întâmpinat de cel care a îndeplinit funcția de primar general interimar până acum, Adrian Talmaci, care l-a condus pe noul edil al capitalei în biroul său.

Ceban a reușit deja să dea și prima dispoziție. Acesta a promis că va scoate turnichetul de la intrarea în primărie, așa încât, spune el, oamenii să nu mai fie nevoiți să lase acolo actele de identitate pentru a putea intra.

Ceban nu știe dacă va demite șefii de direcție, însă e sigur că va fi realizat un audit intern asupra tuturor serviciilor primăriei.

Ion Ceban a câștigat fotoliul de primar general al capitalei după ce a obținut peste 52 la sută dintre voturile alegătorilor în cel de-al doilea tur de scrutin din cadrul alegerilor locale generale, desfășurat pe 3 noiembrie.