Eşti aici

Radu Albot, a 2-a victorie la ATP New York

După ce a debutat cu o victorie în proba de simplu a turneului ATP de la New York, Radu Albot a început cu dreptul și la dublu. Alături de Nikoloz Basilashvili, poziția 61 mondial, jucătorul nostru a dispus cu 7-6, 6-4 de perechea formată din Nicholas Monroe, jucător amator, și John Patrick Smith, al 225-lea tenismen al lumii.
Partida dintre cele două perchi a durat o oră și 11 minute. În ciuda faptului că au câștigat, Radu și Nikoloz au avut doar un singur as, față de patru reușiți de adversarii lor, care și-au mai trecut în cont și un procentaj de 92% la capitolul primului serviciu.
Menționăm că, marți, Albot a câștigat și la simplu, scor 6-4, 6-3, în fața lui Bjorn Fratangelo, locul 109 ATP, într-un meci ce a durat aproximativ o oră și zece minute. În continuare, tenismenul moldovean se va duela cu unul dintre favoriții publicului John Isner, sportiv ce ocupă poziția a 18-a în ierarhia mondială.
Competiția de la New York se desfășoară între 12 și 18 februarie și are un fond total de premiere în valoare de 748.000 de dolari.