Eşti aici

Transportatorii, din nou la protest

Nemulțumiți de faptul că Guvernul nu întreprinde nimic pentru a le soluționa problema cu privire la eliberarea autorizațiilor pentru exportul de mărfuri, șoferii de TIR au ieșit, din nou, la protest, de această dată, blocând intrarea în municipiul Bălți dinspre Chișinău.

Supărați pe situația creată, cei aproximativ 100 de transportatori adunați la protest, i-au cerut, din nou, ministrul Economiei, Vadim Brânzan să le permită să muncească. 

Amintim că ultima manifestație a șoferilor a avut loc vineri atât pe drumurile din țară, cât și în fața Guvernului. Deși a doua zi, câţiva dintre aceștia au fost primiţi în audienţă la Ministerul Economiei, după discuţiile cu secretarul de stat în domeniul transporturilor, protestatarii au declarat nemulțumiți că nu au primit nicio soluție clară pentru rezolvarea problemei creată.

Ulterior, Vadim Brânzat a anunțat că Rusia va elibera încă 500 de autorizații de export, care ar trebui să ajungă în această săptămână la ANTA, prea puține însă pentru numărul mare de cereri, au strigat într-un glas transportatorii.