Eşti aici

Un nou început de săptămână cu vreme frumoasă

Vremea frumoasă și caldă pentru mijlocul lunii noiembrie rămâne în vigoare, chiar dacă temperatura aerului resimțită pe timp de zi va coborî treptat cu încă câteva grade. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic, potrivit căruia, în următoarele zile, maxima se va situa în jurul valorii de +19 grade.

Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla moderat, cu posibile intensificări seara și dimineața. Cu toate acestea, mai anunță sinopticienii, în unele zone ar putea să cadă și câțiva stropi de ploaie.

Astfel, potrivit meteorologilor, marți, în raioanele din Nord vor fi +18 grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de +19 grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +20 de grade.

Cald va fi și noaptea, când minimele vor oscila între +7 și +10 grade Celsius.

De menționat că, conform ultimei actualizări a Serviciului Hidrometeorologic, vremea nu va suferi schimbări radicale nici în următoarele zile. Doar ploile anunțate pentru joi și vineri, în zona de Nord a țării, vor strica puțin din timpul frumos de afară. Astfel, maxima se va situa între +14 și +18 grade, în timp ce minima nu va coborî mai jos de