Eşti aici

Weekend, din nou, cu vreme frumoasă

Vremea frumoasă de care ne-am bucurat în această săptămână va rămâne și în weekend. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, potrivit căruia, în următoarele zile, vom avea temperaturi generoase pentru această perioadă a anului. Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla slab și moderat. Totuși, în primele ore ale dimineții zilei, în unele zone ale țării s-ar putea să apară ceața, precum și să cadă câțiva stropi de ploaie.

Astfel, potrivit sinopticienilor, sâmbătă, în raioanele din Nord, aceasta va fi de +21 de grade, în Centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra temperaturi de +22 de grade Celsius. Iar în partea de Sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +23 de grade.

Cald va fi și noaptea, când minimele vor oscila între +8 și +12 grade Celsius.

Menționăm că conform ultimei actualizări a Serviciului Meteorologic, vremea, care va continua să se încălzească în acest weekend, se va strica puțin în debutul săptămânii viitoare, când sunt anunțate ploi de scurtă durată pe întreg teritoriul țării. Ce ține de maxima aerului resimțită, aceasta se va situa în jurul valorii de +19 grade. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări seara și dimineața.